Tudi Pattinson ni nedolžen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Robert Pattinson naj bi se s soigralko veliko družil tudi po snemanju, kar je Kristen spravljalo ob pamet.
Oglej si celoten članek

Kristen Stewart je, ker je s poročenim moškim prevarala Roberta Pattinsona, zdaj najbolj osovražena ženska v Hollywoodu. A tudi Rob ni nedolžna duša. Med snemanjem filma Ne pozabi me naj bi se med njim in 30-letno igralko Emilie de Ravin nekaj pletlo. Zvezdnika naj bi se namreč veliko družila tudi po končanem delovnem dnevu, kar je Kristen spravljalo ob pamet. "Kristen se je le s težavo sprijaznila, da se Rob tako dobro razume z drugo žensko," pravi vir in dodaja, da Emilie in Rob verjetno nista pristala v postelji, se je pa med njima pošteno iskrilo. "Imava čudovit odnos. Takoj sva se ujela. Rob je super fant," je Emilie takrat hvalila soigralca.

H Kristenini ljubosumnosti je veliko pripomogla tudi razdalja. Zvezdnika Somraka sta zaradi obveznosti namreč živela ločena, zato je Kristen ves čas živela v negotovosti.

Se mu je s svojo aferico želela le maščevati? V njem vzbuditi ljubosumje? Če je temu tako, se njen načrt ni izšel, saj jo je Rob po poročanju revije People vrgel iz hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.