Toast za zajtrk

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Za zajtrk, malico ali večerjo pripravite toast s prepeličjimi jajci.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 2 kosa toasta
  • 1 žličko olivnega olja
  • 6 prepeličjih jajc
  • 2 rezini šunke
  • sol
  • poper
  • zelišča (sveža, po lastni izbiri)
  • 2 mladi čebuli (nasekljani na drobno)

Priprava:

  • Za toast s prepeličjimi jajci popečemo toast ali rezino črnega kruha v pekaču ali ponvi.
  • Prepeličja jaca spečemo na oko s kančkom olja v ponvi, ki ima zaščitni sloj. Začinimo s soljo in poprom.
  • Prav tako nekoliko prepražimo šunko in mlado čebulo, po želji lahko uporabimo tudi sveže sestavine.
  • Kruh obložimo s šunko, jajcem na oko in svežimi zelišči. Toast s prepeličjimi jajci takoj postrežemo.

več namigov za zajtrk poiščite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:03 1. Februar 2014.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršitve kodeksa Žurnala24.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.