Tinkara Zorec je poročena!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Tinkara Zorec se je pred nekaj dnevi poročila.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je Tinkara Zorec na valentinovo zaročila, je s svojim izbrancem Petrom Fortuno že stopila pred oltar. Poročila sta se pred dvema tednoma v hotelu Evropa Celje. Tinkara, ki je trenutno v šestem mesecu nosečnosti, je blestela v beli poročni obleki. Prevzela je možev priimek, po novem se tako piše samo Fortuna.

Tinkara nam je ob zaroki razkrila, da je ni pričakovala, in povedala, kako sta se s Petrom zaročila. Prstan je zavil v torto, zvečer ko sta si jo privoščila, pa je pokleknil.

Družini se bo junija pridružil še en član. Tinkara je prepričana, da bo njena prvorojenka, sedemletna Taja, dobra sestrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:33 26. Marec 2013.

    Fortuna, lep priimek ; latinsko pomeni sreča ! Srečno ! Ena državljanka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.