Tinkara Zorec bo spet mamica

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanja članica skupine Bepop Tinkara Zorec bo prihodnje leto spet zibala.
Oglej si celoten članek

Kot kaže, bo imela Tinkara Zorec zelo pestro leto 2013. Seli se v novo hišo, čaka pa jo tudi zagovor magistrske naloge. To pa še ni vse. Tinkara je za tocnoto.si povedala, da je noseča. Svojega drugega otroka bo povila v začetku poletja.

Tinkara ima že hčerko Tajdo, ki jo za božič seveda še prav posebej razvajajo, a pri tem ne pretiravajo, je še izdala nekdanja pevka, ki si od Božička letos želi le, da bi bil dojenček zdrav in da bi uspešno končala zagovor magistrske naloge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:36 23. December 2012.

    Še dobro, da ste ji hčerko preimenovlal..... :) Taja je in ne Tajda ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.