Tina molči o Berlusconijevih vabilih

Foto: Žurnal24 Tina o vabilih na razvpite zabave molči. (Foto: Borut Midlil/Mediaspeed)
Tina Semolič, ki se je spomnimo iz prvega Big Brotherja, o domnevnih vabilih na razvpite Berlusconijeve zabave ni hotela govoriti.
Oglej si celoten članek

Tina Semolič, udeleženka prvega šova Big Brother, se je konec leta 2009 odpravila v Milano, kjer je sodelovala v različnih televizijskih oddajah, med drugim tudi v tistih na Berlusconijevi medijski mreži. Spletni portal Govori.se je od dobro obveščenega vira izvedel, da je Tina večkrat dobila povabila na zabave, ki so jih prirejali sodelavci 74-letnega italijanskega premierja.

"Tega ne bom komentirala," je na naše vprašanje, ali se je kdaj udeležila omenjenih zabav v Berlusconijevih dragih vilah, odgovorila Tina. Za zurnal24.si je še povedala, da Berlusconija nikoli ni srečala ali se z njim pogovarjala.

O Španiji še vedno molči

Pred desetimi dnevi smo poročali o tem, da je Tina trenutno v Španiji, kaj natanko tam počne, pa nam tudi tokrat ni hotela razkriti. Povedala je le, da je delo na italijanski televiziji ni več privlačilo. "O tem svetu, ki me je na začetku privlačil, sem ugotovila marsikaj. Dojela sem, da mogoče nisem karakterno primerna za takšno delo. Tam vrednote preprosto niso toliko pomembne," je še povedala redkobesedna Tina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.