Zrezke oplaknite, osušite ter začinite s soljo in poprom. Na vsakega položite rezino kuhanega pršuta, nato pa vsak zrezek zvijte in povežite s kuhinjsko vrvico.
V ponvi segrejte malo olja, dodajte lističe žajblja in zvitke ter na šibkem ognju v slabih desetih minutah opecite z vseh strani.
Prilijte vino, pokrijte in še približno deset minut dušite. Prilijte smetano, kratko pokuhajte in odstavite.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.