Tekmovalka se je poslovila, Exatlon ni bil to, kar je pričakovala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovanje je zapustila Maja.
Oglej si celoten članek

Boj za prednost se je začel s slabo novico. Po temeljitih preiskavah so zdravniki odločili, da Maja Zaman ne sme nadaljevati tekmovanja. 

Maja se je pred slabima dvema tednoma poškodovala na poligonu Apokalipsa. Skočila je v avtobus in si poškodovala hrbet. Ta poligon je bil usoden tudi za Tejo Kralj, ki je morala prav tako zapustiti tekmovanje. Več o tem TUKAJ.

21-letnica je slabo novico pričakovala. "Zadnji dnevi niso bili preveč lahki. Ves čas me je bolelo. Mislim, da je zdravje na prvem mestu, zato se strinjam z odločitvijo zdravnikov," je povedala, na vprašanje, kako je doživljala Exatlon, pa odgovorila: "Exatlon ni bil to, kar sem pričakovala, zagotovo ne. Doživela sem hurikan, to poškodbo, ki je res nisem hotela doživeti. Ne vem, kaj naj rečem. Je, kar je ..." Kljub smoli pa Maji ni žal, da se je udeležila te pustolovščine. "Najlepša stvar, ki se je zgodila, je, da sem spoznala ekipo," je dodala.

Na večerni tekmi so si prednost sicer priborili rdeči.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.