Tamaro Drewe bodo videli ...

Foto: Žurnal24 Tamara je sodobno dekle, njena zgodba o ljubezni in zmedenosti pa je brezčasna.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Si želite tudi vi ogledati film o usodni ženski, ki v rojstni vasi povzroči vihar zavisti, pohote in govoric? Objavljamo imena petih srečnežev, ki so si prislužili vstopnico za ogled filma.
Oglej si celoten članek

Na nagradno vprašanje, ki smo vam ga zastavili pretekli teden, so pravilno odgovorili Klemen K., Mateja T., Katarina Š., Tina V. in Rok T. Vsak prejme eno vstopnico za ogled filma. Čestitamo!

O filmu
Vesela, občasno pa tudi mračna komedija govori o mladi časopisni novinarki, razpeti med dvema ljubimcema. Tamara Drewe mora po smrti matere prodati družinski dom in njena vrnitev v podeželsko vas, v kateri je odrasla, povzroči razburjenje. Odšla je kot nerodna najstnica z velikanskim nosom, vrača pa se kot vroča usodna ženska in povzroči vihar zavisti, pohote in govoric, kjerkoli se pojavi.

Romantične zmešnjave se začnejo kopičiti v nepregleden čustveni kaos, zato mora Tamara razčistiti, kam jo zares vleče srce, ob tem pa povzroči obilico zabave med sovaščani. Tamara je sodobno dekle, njena zgodba o ljubezni in zmedenosti pa je brezčasna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.