Tako je vdova našega pokojnega športnika vključila v praznovanje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Dobila je darilo, ki jo je spravilo do solz.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je podjetnica, vplivnica in športnica Nina Grilc, vdova našega pokojnega deskarja na snegu Marka Grilca, praznovala 39 let. Kot je razkrila za Žurnal24 rojstnega dneva ni praznovala kar pet let, letos pa je le začutila, da si želi svoj dan praznovati. In to kar s praznovanjem, ki je trajalo kar tri dni!

Prvi večer je preživela na koncertu Guštija, drugi dan je praznovala na njej najljubši način, tako da sta se s prijateljico odpravili deskat na snegu, večer pa zaključili z dobro večerjo, v soboto pa je na družinskem ranču v Laščah organizirala veliko zabavo za prijatelje. 

"Imeli smo kavbojsko tematiko, vrteli country glasbo in bilo je tako zabavno, da bom odslej vedno prirejala tematske zabave. Ker kar pet let nisem praznovala, letos pa sem po dolgem času začutila to željo, so vsi prijatelji to resno zagrabili in mi pripravili res nepozabna presenečenja," pove Nina.

Foto: Instagram Nina Grilc

Eno od najbolj ganljivih presenečenj pa je bila zagotovo fotografija, ki ji jo je podaril prijatelj. Ker je Marko Grilc leta 2021 v tragični nesreči na snegu umrl, preden se je rodila njegova tretja hčerka, skupne slike z vsemi tremi otroki in Markom Nina nima. Zato ji je prijatelj ustvaril takšno, na kateri so vsi trije otroci ter Marko in Nina. 

"Moji prijatelji vedo, da mi materialne stvari nič ne pomenijo, zato si vedno podarjamo darila, ki imajo čustveno vrednost. Seveda sem jokala cel dan, saj so mi vsi pripravili zelo pozorna presenečenja," pravi Nina. 

Foto: Instagram Marko Grilc

Sicer pa se za Nino in njene tri otroke začenja najljubši letni čas, saj so vsi štirje veliki oboževalci deskanja na snegu. Po navadi na snegu, na ledenikih, preživijo tudi nekaj poletnih počitnic, a ker so bili letos pogoji slabi, niso deskali. Se pa zato že zelo veselijo prvega vikenda v oktobru, ko se odpravljajo na ledenik, prava sezona pa se bo zanje začela decembra. 

Marko Grilc se je novembra 2021 na smučišču pri Söldnu smrtno ponesrečil. Bil je eden najuspešnejših slovenskih deskarjev vseh časov. Na takrat sicer zaprtem smučišču naj bi padel pri snemanju filma, ob tem pa utrpel usodne poškodbe glave. Med spustom v globokem snegu je Grilc padel in udaril ob zasneženo skalo. Njegovi spremljevalci so nemudoma začeli oživljanje, a je zdravnik ob prihodu na kraj nesreče lahko le ugotovil smrt, je takrat poročala APA.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:22 23. September 2024.

    Ganljivo? No to je prej grozljivo in nagnusno!! Delat naj se spravi ze 1x ta sponzorusa, k nima se enega …

  • 10:53 23. September 2024.

    A spet tehta za denar. Saj dobi socialno dovolj visoko da si privošči potovanja po svetu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.