Tako je danes videti naš elitni par Senica-Kresal

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Še vedno redna obiskovalca družabnih prireditev ...
Oglej si celoten članek

Odvetnika Miro Senica in Katarina Kresal že vrsto let uživata v družbi drug drugega, ni pa skrivnost, da uživata tudi v umetnosti in kulturi in zato redno obiskujeta tovrstne dogodke. Konec leta sta si tako privoščila tudi eno izmed baletnih predstav. Opera in Balet Slovenskega narodnega gledališča Maribor sta v koprodukciji s Cankarjevim domom Ljubljana in v sodelovanju z Opernhaus Zürich, novembra 2023 v Dvorani Ondine Otta Klasinc premierno uprizorila balet Faust v koreografiji Edwarda Cluga na glasbo Milka Lazarja pod taktirko Simona Krečiča. V tej premieri sta uživala tudi Senica in nekdanja notranja ministrica Katarina Kresal, ki je lansko leto dopolnila 50 let. Tega jubileja ji vsekakor še ne bi pripisali, saj je v odlični formi, na omenjeni premieri je med drugim pokazala tudi zavidanja vredne in skoraj manekenske noge, ko si je nadela krajšo črno obleko. 

Foto: Mediaspeed Miro Senica in Katarina Kresal

Da sta še vedno skladen par, ni deleme, tako lepo pa je o njunem dolgoletne ljubezenskem in tudi poslovnem razmerju za revijo Obrazi pred tremi leti povedala Katarina: "Res sem srečna, da sem našla sorodno dušo, saj je težko najti nekoga, ki ti ustreza. Kot par sva super, zanimajo naju iste stvari, poklopiva se v pravniškem razmišljanju, sva najboljša prijatelja, ljubimca in partnerja. Ker je to zelo redko, je treba to skrbno negovati."

Foto: Mediaspeed Miro Senica in Katarina Kresal
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 09:12 14. Januar 2024.

    Res lep pasje fukalski par. Zgleda da je še nekaj posledic ostalo sploh na nosu od takrat ko je kuža …

  • 22:41 13. Januar 2024.

    A gaj en v surlo ugrizni?

  • 21:02 13. Januar 2024.

    Dajte možje pogledati doma,ko imate 50 letnice.Še vedno je dobra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.