Ta prečudovita Opera v Mariboru

Foto: Žurnal24 (Foto: SNG Maribor)
Če bi radi večer preživeli kar se da umirjeno, v SNG Maribor ob 19.30 zagotovo ne smete zamuditi La bella Opera.
Oglej si celoten članek

La bella Opera je namreč skupno ime najlepših opernih arij, duetov, zborov, orkestrskih uvertur in mediger iz posameznih glasbeno-gledaliških del, združenih v predstavi.

Z izdelanim režijskim konceptom, ki vključuje različne scensko-kostumografske momente, so v koherentno celoto povezane glasbene estetike različnih kulturnih okolij in časov. Predstava je tako zastavljena kot izbor najlepših opernih odlomkov skladateljev, kot so Gioachino Rossini, Gaetano Donizetti, Wolfgang Amadeus Mozart, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Ruggero Leoncavallo in Jacques Offenbach.

Povezovala jih bo igriva in humoristično obarvana zgodba, ki bo s sodobnim in vznemirljivim režijskim pristopom razbila klasičen koncertni način izvedbe največjih opernih uspešnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.