Strastno jo je poljubljal že, ko je bila še moški

Foto: Profimedia jessica alves Foto: Profimedia jessica alves Foto: Profimedia jessica alves Foto: Profimedia jessica alves
Jessica sicer pravi, da sta le prijatelja …
Oglej si celoten članek

Brazilska starleta Jessica Alves redno polni tabloide po vsem svetu, saj se iz "žive lutke Ken“ spreminja v žensko, ki sanja o materinstvu.

37-letnica je pred kratkim prestala že 12. operacijo nosu, pred nekaj dnevi pa je s svojimi sledilci na Instagramu delila neprijetno izkušnjo. Po uporabi polnil je dobila hudo vnetje. Nekaj časa je zaradi tega imela luknjo v bradi … Fotografijo si lahko ogledate TUKAJ.

Jessico pa so paparaci sedaj ujeli v Milanu, kjer se je na ulici poljubljala Giacomom Urtisom, ki je starleto sicer javno poljubljal že, ko je bila še Rodrigo. Jessica sicer trdi, da sta le prijatelja ... 

Foto: Profimedia rodrigo alves

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:18 15. Oktober 2020.

    Motene osebe,blago opisano..

  • 16:16 15. Oktober 2020.

    ogabe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.