Stranki umrl mož, zato jo je naš podjetnik vsak teden razvajal zastonj

Foto: AIDEA Podkast
Foto: AIDEA Podkast
Kako lepa gesta!
Oglej si celoten članek

Klemen Selakovič, ki že več kot štiri leta ustvarja priljubljen podkast z naslovom Aidea, je v tokratni epizodi gostil Mitjo Sojerja, znanega frizerskega mojstra, s katerim se je pogovarjal o njegovih začetkih, o izzivih, ki jih prinaša 90 salonov ter o odnosu s strankami.

Mitja pravi, da je empatičen človek, ki se ga težke zgodbe, ki jih sliši od strank, dotaknejo. Za razliko od stereotipov, ki pravijo, da so frizerji opravljivci, Mitja pove, da pravzaprav ni tako in da se je velikokrat pokazalo, da si frizer in stranka med sabo zaupata veliko stvari. Tako se je enkrat pripetilo, da je k njim v salon hodila gospa, ki ji je umrl mož v prometni nesreči. Da se gospa ni zaprla vase med štiri stene, ji je Mitja ponudil, da pride vsak teden k frizerju in da ji ne bo računal. “Ni vse v denarju,” je povedal frizerski mojster.

Nedavno pa smo pisali o tem, kakšen je odnos Mitje do denarja. Takrat je povedal, da ima rad lepe stvari, lepe obleke in da rad kaj lepega doživi. Ali  ima težave s tem, da otroci od njega zahtevajo preveč, pa preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.