Ste videli tega znanega Slovenca, kako se pa obnaša na televiziji!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Priznala, da je samska, on pa ji je pribil, če je na Bolhi.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden v kulinarični oddaji Riba, raca, rak sodeluje tudi komik Gašper Bergant, ki ga mnogi poznajo kot voditelja priljubljenega podkasta Fejmiči. Gašperjev humor pa je ta teden kar malce zmotil gledalce. Že prvi dan, ko je slavne gostje, Hajdi Korošec, Oriano Girotto, Anabel in Blažko Müller gostil on, je Hajdi pripomnila, da ga ni bilo veliko za mizo.

To mu lahko delno oprostimo, saj se je s svojo večerjo res potrudil. Svojim gostjam je pripravil srnin tatarski biftek in pa pečenega jagenjčka. Oriana in Blažka sta bili navdušeni, slednja je celo povedala, da boljšega jagenjčka v življenju ni jedla. Poleg sledice pa je poskrbel še za glasbeno presenečenje, njegov prijatelj je namreč zapel in zaigral skladbo, ki jo je napisal prav za ta večer. Ob koncu, ko bi se lahko damam oddolžil, pa se je kar na hitro poslovil in jih za mizo pustil same.

Tudi drugi večer ni bil najbolj posrečen. Ko so se dekleta pogovarjale v ljubezni, ni imel veliko za dodati, pripomnil je le, da se počuti kot kakšna čebela, ki le sedi in posluša. Ko pa je Blažka vsem zbranim podarila darilo, knjigo, ki jo je prevedla, pa je pripomnil, da bo darilo odprl šele doma, kar se Hajdi ni zdelo najbolj vljudno.

Tretji večer, ko je bila gostiteljica Anabel, pa je presegel vse meje. Mlada pevka se je z vegansko pojedino resnično potrudila, Gašper pa skoraj ni našel lepe besede. Pritoževal se je čez veganske sire, bil razočaran nad vegansko pečenko in povedal, da bi raje jedel stročji fižol in da nadomestkov mesa sploh ne prenaša. Na koncu pa je večer ocenil le s trojko. 

Foto: Planet TV Riba, raca, rak

Ko je Anabel ob sladici zaigrala avtorsko ljubezensko pesem, je Blažko ganila do solz, navdušeni sta bili tudi Hajdi in Oriana, Gašperjev komentar pa je bil precej nesramen. Povedal je, da Anabel poje verjetno o moškem, ki je gej, saj se drugače ne bi preselil v Milano in tam ustvarjal oblačil. Ko je videl Blažko jokati, je priznal, da ima sam verjetno kamnito srce. 

Spotaknil pa se je tudi ob Anabelin ljubezenski status. Glasbenica je povedala, da je samska, a da ne uporablja modernih načinov spoznavanja, kot je Tinder. Priznala je, da je poskusila, a da to ni zanjo. Da raje vidi v živo, ali je fant na mestu in da ji je to bolj pomembno kot videz. Gašper pa ji je na to odgovoril: "Kam pa se potem daješ, a si na Bolhi?" Bolha je namreč znano spletno mesto, kjer se prodajajo in kupujejo predvsem rabljene stvari. 

V petkovi oddaji je celo povedal, da je od svojih tekmovalk veliko novega izvedel, a ne nujno, da kaj pametnega. Vrhunec vsega pa je bil, ko je s katamarana, kamor jih je na večerjo povabila Oriana, vpil: "Živijo, revni ljudje." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 06:35 15. Oktober 2024.

    Bergant je ravno pravi, da tej dolini šentflorjanski nastavlja ogledalo...Tega početi z oliko pač ni možno...

  • 14:28 14. Oktober 2024.

    Folk, ki se zgraža nad Bergantom se očitno ne zaveda, da je bil v to poflasto pocukrano oddajo povabljen ravno …

  • 12:51 14. Oktober 2024.

    Bedak brez kulture, ki ne pase v oddajo, ki temelji na strpnosti, preprostosti in sproščenosti. Ze tisto norcevanje iz revnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.