Stavili so, kdaj bo umrla Amy

Foto: EPA
Foto: EPA
Že od leta 2007 obstaja spleta stran, na kateri so ljudi spraševali, kdaj predvidevajo smrt zdaj že pokojne pevke Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Na bizarno pobudo o ugibanju smrti pokojne Amy Winehouse se je odzvalo kar 96.026 obiskovalcev spletne strani. Še več: ponudniki grozljivega ugibanja so zmagovalcu obljubili tudi nagrado, iPod Touch. Čeprav se zdi številka velika, pa je to v primerjavi z dnevnim obiskom spleta le pljunek v morje.

Štirje obiskovalci omenjene spletne strani so pravilno predvidevali, nagrado pa je osvojil prvi izmed njih, ki je pevkino smrt pravilno napovedal že 2. decembra 2007.

Nad grozljivo stavnico so se zgražali številni, vendar je spletna stran svojo potezo opravičevala s tem, da naj bi z akcijo le svarili mladostnike pred škodljivimi vplivi mamil, ki jim je v svojem življenju podlegla tudi Amy Winehouse.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.