Stara oblačila zamenjajte za popuste

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trgovci, ki zbirajo oblačila, v zameno ponujajo popuste.
Oglej si celoten članek

Popust. V vse trgovine H&M lahko od junija kupci prinesejo odslužena oblačila, v zameno pa prejmejo 15-odstotni popust pri nakupu kateregakoli novega kosa. “Popust dobijo kupci, ki v trgovine H&M prinesejo najmanj eno vrečo oblačil in največ dve vreči na dan,” pojasnjujejo v H&M in dodajajo, da ni pomembno, katere znamke in v kakšnem stanju so prinesena oblačila.

Podobne akcije so se lotili tudi v trgovinah Intimissimi in Calzedonia, kamor lahko prinesete staro spodnje perilo oziroma kopalke (enodelne ali v kompletu) in ob tem prejmete popust pri nakupu novih – za ženske pet evrov, moške tri in otroške dva evra. Vsa zbrana oblačila nato ustrezno reciklirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.