Srbi Kseniji Kranjec dali velik kompliment

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Srbi žalostni, da je Ksenija zapustila šov Parovi. Po komentarjih sodeč so jo zelo radi gledali.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani enega največjih srbskih rumenih medijev Kurir.rs so objavili članek z naslovom "Najlepše tekmovalke vseh sezon šova Parovi“, v katerega so vključili tudi prvo slovensko tekmovalko, Ksenijo Kranjec.

Opisali so jo kot lepotico, ki se je predstavila kot menedžerka enega od nočnih klubov v Avstriji. Dodali so, da je moške navduševala tako v slovenskem kot tudi srbskem šovu.

Ksenija, ki smo jo na naših malih zaslonih sicer spremljali v šovu Big Brother le dva tedna, je bila v šovu Parovi tri mesece, a se je pred nekaj dnevi vrnila domov, saj je pogrešala dom in prijatelje. Ker se je odločila, da bo prostovoljno zapustila šov, bo morala plačati kazen. Kako visoka je kazen, si lahko preberete TUKAJ.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    15:56 28. Marec 2017.

    Njena usta spominjajo na ritno luknjo - po domače: ass hole

  • 12:55 28. Marec 2017.

    'Opisali so jo kot lepotico, ki se je predstavila kot menedžerka enega od nočnih klubov v Avstriji.'<br />Ja, odkar so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.