Springsteen bi lahko postal guverner

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Sodeč po rezultatih ankete, ki so jo nedavno izvedli med ameriško javnostjo, si skoraj polovica Američanov želi, da bi Bruce Springsteen postal novi guverner New Jerseyja.
Oglej si celoten članek

Pevec je v anketi sicer dobil toliko glasov kot trenutni guverner Chris Christie, oba sta osvojila 42 odstotkov Američanov, a Bruce naj bi bil za odtenek popularnejši. Zvezdniku so namreč naklonjeni tudi na spletnih straneh, kjer dobiva vedno več podpore.

A kljub dobremu rezultatu ankete se Springsteen ne bo potegoval za mesto guvernerja, saj so njegovo ime med kandidate vnesli zgolj za zabavo. Izvajalci ankete so povedali, da je 61-letni pevec dosegel tako dobre rezultate, kakršne bi si mnogi politiki "lahko le želeli".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.