Spet bo Terminator

Foto: Promo Scena 10.05.11, terminator, foto: promo
"I'll be back," je obljubljal kot Terminator. In je res.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Arnoldu Schwarzeneggerju po polomu filma Zadnja bitka (The Last Stand) spodletela vrnitev v velikem slogu, bo poskusil še z veliko bolj gotovim hitom, saj naj bi igral v naslednjem nadaljevanju Terminatorja.

Uradne potrditve novice, ki jo je Schwarzenegger z javnostjo delil na londonski promociji Zadnjega obhoda, še ni, tako kot tudi ne, ali se bo zgodba še vedno vrtela okrog družine Connor, je pa znano, da naj bi producenti filma za pisanje scenarija že najeli koproducentko filma Avatar Laeto Kalogridis in scenarista filma Divja vožnja Patricka Lussierja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.