Špela si želi poljubov

Foto: Žurnal24 (Foto: Urban Modic)
Obetavna solo pevka Špela Grošelj je po dobrem odzivu občinstva na prvo pesem Moč srca zdaj predstavila novo skladbo Poljubi moje ustnice.
Oglej si celoten članek

Drugi samostojni singel je za Špelo spet ustvaril Dare Kaurič, s katerim jo vežejo že dolga leta sodelovanja, saj sta moči združevala že pri skupini Atomik Harmonik.

Špelino novo pesem lahko poslušate tukaj.

Špela pravi, da je nova pesem namenjena vsem ljudem, saj se lahko vsi poistovetijo z njo. Njej pa je všeč predvsem zato, ker govori o ljubezni. "Ker sem tudi sama zadnje mesece zaljubljena, mi je pisana na kožo." 25-letna pevka je še dodala, da bodo skladbo Poljubi moje ustnice vzljubili vsi ljubitelji vesele in lahkotne glasbe, predvsem zaradi njene pozitivne naravnanosti.

Sicer pa se Špela že pripravlja na snemanje videospota za omenjeno pesem, zaposlena pa je tudi s snemanjem albuma, ki naj bi izšel naslednje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.