So Zacu Efronu všeč moški?

Foto: Žurnal24 Zac je spet sprožil govorice, da so mu bolj kot ženske všeč moški. (Foto: Flynet
Po poročanju ameriških medijev naj bi bil mladi igralec Zac Efron homoseksualec. Zvezdnika so pred kratkim namreč opazili, kako je za roko držal nekega moškega.
Oglej si celoten članek

Revija National Enquirer poroča, da so Zaca Efrona na nedavni tekmi NBA opazili v družbi moškega prijatelja, s katerim se je ves čas držal za roko. V njuni bližini je sedela tudi Zacova bivša punca Vanessa Hudgens, kar pa 23-letnega igralca ni odvrnilo od izkazovanja nežnosti svojemu prijatelju.

 

"Bil sem šokiran, ko sem opazil, da je Zac na tekmo prišel z moškim in se z njim brez zadržkov držal za roke. Sprva sem mislil, da je s tem hotel v Vanessi vzbuditi ljubosumje, a sčasoma sem spremenil svoje mnenje," je povedal očividec s tekme.

 

Govorice o Zacovi homoseksualnosti so se pojavile že, ko je bil v zvezi z Vanesso, a so kmalu potihnile. Zdaj pa je Zac spet sprožil val ugibanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.