Slon ji je prdnil v obraz

Foto: Žurnal24 Reese Witherspoon
Igralka Reese Witherspoon je na snemanju filma Voda za slone doživela zanimivo nezgodo. V trenutku, ko je stala za slonom, ji je ta prdnil v obraz.
Oglej si celoten članek

V novem filmu Voda za slone, ki v kinematografe prihaja konec aprila, je Reese zaigrala ob Robertu Pattinsonu, ki je kriv za to, da je zgodba s slonom prišla v medije. "Slon je svoje delo opravljal dobrih 45 sekund, naravnost v njen obraz, Reese pa je samo stala. To je dokaz, da je popolnoma predana svojemu delu," je povedal Robert, ki v filmu igra veterinarja.

 

A to ni edina prigoda, ki jo je razkril 24-letni zvezdnik. Opisal je tudi, kako je njegov prehlad prekinil snemanje seks prizora. "Iz nosa mi je ves čas teklo. Še dobro, da je imela Reese v tem prizoru na glavi lasuljo, da sem si nos lahko brisal vanjo," je v smehu povedal Robert.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.