Slavni pojejo za bolne otroke

Slavni zvezdniki so odpeli vsem poznano pesem skupine The Beatles Hey Jude v pomoč bolnim otrokom.
Oglej si celoten članek

Posnetek omenjene pesmi je namenjen otrokom, ki se zdravijo za rakom v pediatrični kliniki v Memphisu v ameriški državi Tennessee. Med drugim so za otroke zapeli Jennifer Aniston, Robin Williams, Michael Jordan, Jon Hamm, Betty White, Ellen DeGeneres in drugi.

"Otroci so čudoviti in na snemanju smo se vsi zabavali. Predelava takšnih pesmi je zares pravi način, da opozorimo na ustanove, ki potrebujejo pomoč," je povedal komik Williams.

Udeleženci akcije pozivajo zainteresirane ljudi, da darujejo bolnici 35 dolarjev, v zameno pa bodo dobili majico z napisom #heystjude, ki jo nosijo zvezdniki v videospotu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.