Skrivnost Mijine postave

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mija Janković je vsako leto večja mačka, zato smo jo morali vprašati za skrivnostni recept.
Oglej si celoten članek

Tudi Slovenci imamo estradnice, ki se pri petdesetih plus lahko pohvalijo s postavo dvajsetletnice, med njimi je tudi Mija Janković, ki je vsako leto videti bolj mladostno. Postavna 57-letnica nam je razkrila, v čem je skrivnost: "Hodim na Golovec in čuvam Karolino. Predvsem veliko telovadbe s Karolino (smeh)." Sedaj veste, za postavo Mije Jankovič telovadite z otroki!

Sicer pa je Mija na tednu mode žarela v plašču kenzo, hlačah patrizia pepe in čevljih dolce & gabbana. Iskreno je priznala, da ima nekatere izmed kosov v omari že nekaj let, vendar so ji tako ljubi, da jih ne misli menjati za nove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:42 12. April 2013.

    Naročen (plačan) prispevek ?!?

  • 13:50 12. April 2013.

    Žurnal, pravite, da je ta baba vsako leto (starejša )večja mačka.....saj se hecate a ne, da je mačka !?

  • 09:16 12. April 2013.

    Snaha se bo čez 15 let razpočila, Mija je pa fit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.