Shiloh paparacem pokazala jezik

Foto: Flynet Shiloh Foto: Flynet Angelina Jolie, Shiloh, Zahara Foto: Flynet Angelina Jolie, Shiloh, Zahara Foto: Flynet Angelina Jolie, Shiloh, Zahara Foto: Flynet Angelina Jolie, Shiloh, Zahara Foto: Flynet Angelina Jolie, Shiloh, Zahara
Prva biološka hči Angeline Jolie in Brada Pitta se očitno le stežka sooča s slavo svojih staršev. Tako je pred dnevi paparacem, ki so jim vedno na sledi, pokazala jezik.
Oglej si celoten članek

Medtem ko Brad Pitt v Veliki Britaniji snema film, Angelina Jolie preživlja čas z njunimi šestimi otroki: 10-letnim Madoxom, sedemletnim Paxom, šestletno Zaharo, petletno Shiloh ter triletnima dvojčkoma Vivienne in Knoxom. Medtem pa jih na vsakem koraku spremljajo novinarji ter oboževalci, kar pa očitno moti malo Shiloh, ki se le s težavo sooča s slavo svoje družine. Tako je pred dnevi, ko so odhajali iz trgovine, fotografom preprosto pokazala jezik.

Shiloh drugače rada nosi deška oblačila, saj ima vzornike v starejših bratih. Poleg tega jo morajo vsi imenovati John, kot je povedal njen oče Brad Pitt.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.