Shakirin najmlajši sin izrezan očka

Foto: EPA
Foto: EPA
Dan očetov v Španiji je Shakira ovekovečila s fotografijama najmlajšega sina Sashe in njegovega očka Gerarda Piqueja, ki priča o tem, kako zelo sta si podobna.
Oglej si celoten članek

"Kakršen oče ... takšen sin. Vse najboljše za dan očetov!" je na svojem Instagram profilu ob kolažu dveh fotografij, na kateri sta Gerard Pique in njun najmlajši sinek Sasha, zapisala Shakira. Podobnost med njima je izjemna in zdi se, da bo šel mali Pique, ki je na svet v Barceloni prijokal 29. januarja letos, po očkovih stopinjah.

 

Padre e hijo Feliz día del padre! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on Mar 19, 2015 at 3:32pm PDT

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.