Seal: "Heidi se je spustila zelo nizko"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Glasbenik Seal je začel javno obrekovati svojo bivšo ženo Heidi Klum in jo obtoževati, da "nima stila, ker ga je prevarala s služinčadjo".
Oglej si celoten članek

Potem ko je v javnost prišla novica, da je manekenka Heidi Klum novo ljubezen našla v svojem varnostniku, se je oglasil njen bivši mož Seal. Ta zatrjuje, da je Heidi z varnostnikom Martinom Kristenom ljubimkala že v času njunega zakona ter da je prav njena "neelegantna romanca s služinčadjo" kriva za konec njunega zakona. "Vsekakor ne pričakujem, da bo Heidi nenadoma postala nuna, a moja prioriteta je bila vedno, da bi se najini otroci počutili dobro. Če že mora biti neki drugi moški v njihovem življenju, raje vidim, da je to nekdo, ki ga že poznajo. A vseeno si želim, da bi pokazala malo več elegance in počakala do konca najinega zakona, preden se je zapletla z Martinom," je javno dejal Seal, ki je s tem najverjetneje mislil, da bi morala Heidi počakati, da bi bila uradno ločena. Razšla sta se namreč že decembra lani, ločitev pa še ni uradna.

Sicer pa se je medtem že oglasila Heidi, ki je zanikala Sealove obtožbe in dodala, da je bil njen odnos z varnostnikom v času zakona s Sealom "strogo profesionalen". To je potrdil tudi njen bližnji prijatelj, ki je dejal, da za zdaj še nista opredelila svoje zveze. Svoje je dodal tudi Heidijin oče, ki je povedal, da je varnostnik del družine in da spi v njihovi družinski hiši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.