Je zaljubljena v svojega varnostnika?

Foto: EPA
Foto: EPA
Heidi Klum so na Sardiniji ujeli med mečkanjem z njenim telesnim stražarjem.
Oglej si celoten članek

Heidi Klum so med počitnicami v Italiji ujeli med izkazovanjem nežnosti z njenim dolgoletnim telesnim stražarjem Martinom Kristenom, ki je bil član manekenkinega osebja tudi v času njenega zakona s Sealom. Seveda sta zvezdnica in njen varnostnik takoj sprožila številna ugibanja, da naj bi bila par, a Heidijini prijatelji pravijo, da ni vse tako enostavno.

"Ni vse tako enostavno, njun odnos bi težko definirali. Heidi preživlja težke čase, njen krog prijateljev se je močno skrčil in Martin je zagotovo njen zaupnik številka ena," je zaupal manekenkin bližnji prijatelj. Da pa so stvari med manekenko in varnostnikom malo bolj resne kot trdijo njeni prijatelji, zagotovo dokazuje dejstvo, da sta se na plaži mečkala v pričo Heidijinih otrok in staršev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:58 2. September 2012.

    kaj pa Franci?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.