Schwarzi oplodil služkinjo

Foto: Žurnal24 Arnold Marii ni bil zvest. (Foto: Pixsell)
Arnold Schwarzenegger je priznal, da je hišni pomočnici naredil otroka, kar je očitno tudi razlog za konec njegovega zakona.
Oglej si celoten članek

Nekdanji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger svoje žene ni le varal, ampak je čez plot skakal celo brez zaščite. In to ni ostalo brez posledic. Guvernator ima namreč nezakonskega otroka. "Ko se mi je iztekel mandat, sem svoji ženi povedal za dogodek, ki se je zgodil pred več kot desetimi leti. Razumem in zaslužim si jezo in razočaranje svoje družine in prijateljev. Za to dejanje ni opravičila in za bolečine, ki sem jih povzročil, prevzemam vso odgovornost. Marii, otrokom in družini sem se že opravičil. Resnično mi je zelo žal," je v izjavi za agencijo The Associated Press sporočil Avstrijec in medije prosil, naj spoštujejo zasebnost njegove žene in otrok, saj preživljajo težke čase.

Maria in Arnold sta 9. maja skupaj sporočila, da se razhajata. Maria pa je svojega moža zapustila že na začetku leta, takoj ko ji je mož povedal za otroka.

O materi Schwarzijevega nezakonskega podmladka še ni veliko znanega. Pri družini naj bi delala 20 let, januarja pa se je upokojila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.