Sandra spet zaljubljena

Foto: Žurnal24 Sandro je mož Jesse James prevaral. (Foto: Flynet/JLP)
Sandra Bullock naj bi bila spet zaljubljena. Govori se, da se je zagledala v svojega telesnega stražarja.
Oglej si celoten članek

Sandra Bullock in njen novi izbranec sta si pred kratkim privoščila enotedenski oddih na Karibih. Kot pravijo viri, se je Sandra zelo trudila, da bi njena romanca ostala skrivnost, kar ji je deloma tudi uspelo. Informacija je sicer prišla v javnost, paparacem pa ni uspelo posneti dokaza.

Zdaj se vsi sprašujejo, kdo je novi moški v njenem življenju. Revija Star Magazine poroča, da gre za njenega varnostnika, 33-letnega Damiana Holtona. 12 let mlajši Holton se menda odlično razume tudi s Sandrinim sinom Louisom. Kot poročajo viri, Damian pridno popravlja malčkove igrače, menjava pa tudi njegove plenice.

Sandra govoric še ni potrdila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.