S poroko ne bo nič

Foto: Žurnal24 Razšla sta se.
Sanj o beli obleki in pravljični poroki je konec. Nicollette Sheridan in Michael Bolton sta se razšla, je sporočila njena tiskovna predstavnica.
Oglej si celoten članek

Po treh letih romance se je zgodba končala. "Nicollette Sheridan in Michael Bolton sta prijateljsko razdrla zaroko," je dejala Nicole Perna, igralkina tiskovna predstavnica. O razlogih za razhod ni spregovorila.

Nicollette in Michael sta prvič postala par leta 1992. Ljubezen je gorela pet let, plamen pa je spet vzplamtel leta 2005. Zdelo se je, da sta se našli sorodni duši, ki ju je usoda pripeljala skupaj. Sledila je zaroka marca 2006 in vse je kazalo, da se bo poroka vendarle zgodila. "Nisva se še odločila, kje. Ko se bova, se bo vse ostalo odvilo zelo hitro," je še lanskega decembra o kraju poroke govorila igralka. Glasno je priznala, da si želi otroka z Michaelom, zaradi katerega je bila v devetih nebesih. Zdaj iz tega ne bo nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.