S čim se bašejo voditelji držav?

Foto: EPA Angela Merkel Foto: EPA kralj Abdulah Foto: EPA Bill Clinton Foto: EPA Gerge Bush Foto: EPA Jacques Chirac Foto: EPA Helmut KohL
Svinjska krača, ocvrt krompirček in mesni cmoki. Sedanji in nekdanji voditelji držav pogosto dajejo prednost domači in preprosti namesto vrhunski, gurmanski hrani.
Oglej si celoten članek

Ta teden v Berlinu poteka srečanje leta 1977 ustanovljenega Kluba kuharjev šefov. V njem so med drugim kuharji britanske kraljice Elizabete II. in ameriškega predsednika Baracka Obame. Ekskluzivni klub kuharjev, ki pripravljajo jedi za državne poglavarje, ima približno 40 članov, poroča dpa.

Kuharji kluba pa so izdali nekaj kulinaričnih skrivnosti nekdanjih šefov držav. Kaj jedo, preverite v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.