Ryan Phillippe si želi Rihanne

Foto: Žurnal24 Bivši mož Reese Witherspoon uživa v samskem življenju. (Foto: Reuters)
Še pred kratkim naj bi bil igralec Ryan Phillippe sveže zaljubljen v Amando Seyfried, zdaj pa naj bi oko vrgel na Rihanno.
Oglej si celoten članek

Ryan Phillippe nedvomno ne izgublja časa. Še nedavno se je govorilo o tem, da se je romantično zapletel z igralko Amando Seyfried, zdaj pa so ga opazili v neki restavraciji, kjer je vidno osvajal pevko Rihanno.

 

"Vsi smo opazili, da jo osvaja, a Rihanna je ostala hladna. Skušala je biti prijazna, a mu je definitvno pokazala, da je ne ne zanima," je izdal očividec.

 

Foto: Žurnal24 Amanda Seyfried Rihanna

Njegovi prijatelji so izdali, da 36-letni zvezdnik, ki je bil osem let poročen z Reese Witherspoon, trenutno ne išče resne zveze. Tudi z Amando nimata nič resnega. "Nista fant in punca. Sta prijatelja, ki se občasno družita in to je to. Njuna zveza bi se lahko razvila v kaj resnejšega, a se nikoli ni."

 

Igralec po besedah bližnjih skuša karseda najbolj uživati v samskem življenju, kar je dokazal tudi po tem, ko ga je Rihanna zavrnila. Tisti večer mu je družbo namreč delala zapeljiva rjavolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.