Ronnie Wood vzel 31 let mlajšo Sally

Foto: FameFlynet Ronnie Wood Foto: FameFlynet Ronnie Wood Foto: FameFlynet Ronnie Wood Foto: FameFlynet Ronnie Wood Foto: FameFlynet Ronnie Wood
Legendarni kitarist skupine The Rolling Stones Ronnie Wood je včeraj skočil v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Njegovi tretji ženi je ime Sally Humphreys, je gledališka producentka in 31 let mlajša od glasbenika. Usodni „da“ sta dahnila v razkošni sobi v londonskem hotelu Dorchester. Nevesta je nosila dolgo belo obleko svoje matere in zlato verižico z rdečim srčkom. Ronnie pa je bil odet v modro obleko. Po ceremoniji, ki naj bi bila zelo romantična in ki so ji prisostvovali le redki srečneži, pa se je Sally preoblekla v roza obleko.

Wood je bil sicer med leti 1971 in 1978 poročen s Krissy Findlay, leta 1985 pa je večno zvestobo obljubil Josephine Howard. Od nje se je ločil 2008, ko je spoznal 21-letno rusko natakarico Ekaterino Ivanova.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.