Ronaldova izbranka se je po večdnevni tišini oglasila, novice niso bile dobre

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izbranka Cristiana Ronalda je končno povedala, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

Srčna izbrana Cristiana Ronalda, Georgina, je sprožila val ugibanj, potem ko se je za nekaj dni umaknila z družbenih omrežij. Lepotici na Instagramu sledi več kot 64 milijonov ljudi, zato seveda ni ostalo neopaženo, da več dni ni dala glasu od sebe. Temnolaska je sedaj razkrila, kaj se je zgodilo.

Georgina je morala v Savdski Arabiji v bolnišnico. "Končno doma. V bolnišnici sem zaradi pljučnice preživela štiri dni, zdaj sem bolje, vendar še vedno okrevam v krogu svoje družine. Vsem članom osebja, zdravnikom, medicinskim sestram in vsem v bolnišnici se moram zahvaliti, ker so tako čudovito poskrbeli zame. Hvala vsem za tako čudovito bivanje," je 30-letnica zapisala na platformi X. 

O lepotici se je sicer veliko govorilo pred kratkim, ko je Ronaldo s svojim novim projektom dvignil veliko prahu, saj je namignil, da sta z Georgino stopila pred oltar. Nogometna legenda je pred kratkim odprla svoj prvi kanal na spletni platformi YouTube in v hipu privabila več milijonov sledilcev.  V enem od posnetkov je lepotico naslovil z "moja žena", kar mnogi razumejo kot namig, da ji je nataknil poročni prstan. 

Cristiano in Georgina sta v zvezi od leta 2016 in imata skupaj dva otroka. Ronaldo ima sicer pet otrok, tri sta mu rodili dve nadomestni materi, katerih identiteta javnosti ni znana.

Zvezdniški parček so v preteklosti že večkrat obkrožale govorice o poroki, a uradno tega nista nikoli potrdila. To je bil sicer že drugi Ronaldov namig, da sta si z Georgino obljubila večno zvestobo. Nedavno je namreč med promocijskim spotom za enega izmed svojih pokroviteljev dejal, da "najraje doma trenira s svojo ženo".

Georgino zaradi njenega partnerja sedaj pozna ves svet in je zato redna gostja najpomembnejših estradnih dogodkov sveta. Letos je obiskala tudi filmski festival v Benetkah, a njen nastop je mnoge razočaral. Več o tem TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:01 26. Oktober 2024.

    Ljubi bog, vsaka ki ima 5 minut časa, objavlja svoje diagnoze. Ogabno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.