Ribičeva med seksom na stranišču

Tanja Ribič se je mesenim užitkom predajala z drugim ...
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube Tanja Ribič Igralko Tanjo Ribič so posneli med predajanjem mesenim užitkom na stranišču, sokrivec pa ni bil njen mož Branko Đurić, temveč soigralec iz filma Atomski z desne. Tanja je vroči prizor seveda posnela za potrebe filma, zato Đuru ni treba zavihteti pesti.

Film, v katerem igra 18 izjemnih igralcev s celotnega območja nekdanje skupne domovine, v naše kinodvorane prihaja konec aprila. Novi film Srđana Dragojevića se tematsko naslanja na njegova predhodna filma Lepe vasi lepo gorijo in Rane ter je tragikomedija o uničujočih posledicah "domačega" divjega kapitalizma na življenja običajnih smrtnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 10:47 20. April 2014.

    Ah ti ubogi Đuro, zakaj si nisi eno pošteno žensko raje najdel ?!

  • 12:24 15. April 2014.

    Ste se že naveličali da po več ur na dan sedite pred računalnikom in nimate nič od tega? Tukaj je …

  • 09:44 14. April 2014.

    Ah ti Đuro, zakaj si nisi normalne južnjakinje izbral? Ne pa tole....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.