Režiser jo je skoraj obglavil

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralka Drew Barrymore bi bila pri osmih letih skoraj žrtev režiserja in producenta Guya Magarja.
Oglej si celoten članek

Drew Barrymore je bila pri osmih letih skoraj ob življenje. Z mamo sta namreč sredi noči obiskali družinskega prijatelja Guya Magarja, saj sta želeli vrniti obleko, ki sta si jo izposodili od njegove žene. Ko je Guy slišal, da je nekdo v hiši, je hitro pograbil svojo mačeto, s katero se je želel znebiti "vlomilcev".

"Namesto vlomilcev sem naletel na ženino prijateljico Ildiko in njeno 8-letno hčer Drew, ki sta se tako ustrašili moje mačete, da sta kričali še glasneje kot jaz," v svoji knjigi spomine, ki se jim danes vsi trije smejijo, opisuje Guy.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.