Posnemajte zvezdniške kostume

Foto: Fame Flynet Paris Hilton Foto: Fame Flynet Cindy Crawford in Randy Garbe Foto: Fame Flynet Alessandra Ambrosio Foto: Fame Flynet David Arquette Foto: Fame Flynet Jessica Lowndes Foto: Fame Flynet Josh Duhamel Foto: Fame Flynet Kelly Brook Foto: Fame Flynet Molly Sims Foto: Fame Flynet Nicky Hilton Foto: Fame Flynet Slash
Zvezdniške zabave v sklopu noči čarovnic so se že začele, med zvezdniškimi kostumi pa gotovo po zapeljivosti izstopa ta, ki ga je nosila Paris Hilton. Iščete idejo za četrtkov žur? Morda jo dobite v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.