"Poročila se bova"

Foto: KM/FameFlynet Pictures
Foto: KM/FameFlynet Pictures
Brad Pitt je izdal, da z Angie resno razmišljata o poroki.
Oglej si celoten članek

"Rada bi se poročila in zdi se, da bi to veliko pomenilo tudi najinim otrokom. Pred časom sva se sicer odločila, da se ne bova poročila, dokler ne bodo vsi imeli te možnosti, vendar mislim, da ne bova zdržala," je o poročnih načrtih povedal Brad Pitt. Par se je namreč pred leti odločil, da se ne bosta poročila, dokler ne bodo legalizirali gejevskih porok. Vendar obstaja možnost, da je Pitt kljub dogovoru pokleknil: "Ničesar več ne bom izdal, vendar otrokom to ogromno pomeni in naju kar naprej zaslišujejo. Tovrstna obveza pa veliko pomeni tudi meni," je še dodal igralec, ki je letos nominiran za oskarja.

Da so za razmišljanje o poroki krivi otroci, je potrdila tudi Angelina Jolie, ki naj bi bila v tretjem mesecu nosečnosti: "Seveda sprašujejo, zakaj nisva poročena. Predvsem zato, ker to vidijo v filmih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:08 27. Januar 2012.

    oba nabijem na k...c!!! kretena.

  • 10:53 27. Januar 2012.

    jst sm se tud,pa to ni blo v cajtngih...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.