Angie v tretjem mesecu nosečnosti?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angelina Jolie naj bi bila po poročanju virov že v tretjem mesecu nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie naj bi s partnerjem Bradom Pittom pričakovala sedmega otroka in že komaj čaka, da bo spet mama. "Je že skoraj v tretjem mesecu nosečnosti," je vir zaupal eni izmed ameriških revij. "Sicer tega še ne želi uradno razglašati, vendar pa novico že deli z izbrano skupino ljudi. Ima hude jutranje slabosti, vendar pravi, da so vredne vsega. Angie verjame v povezanost duha in telesa, zato je spalnico že prepleskala v zenovsko belo, saj želi biti med nosečnostjo popolnoma pomirjena," je še izdal vir in dodal:

"Brad in Angelina sta preživela veliko časa drug z drugim, ko sta poskušala zanositi. Njuni otroci so sicer zelo redko brez staršev, v zadnjih mesecih pa so skrb zanje prevzele varuške.
Par ima že od nekdaj neverjetno fizično povezavo, ko pa sta na 'misiji zanositev', njuna zveza še dodatno zažari. Za vse so to resnično srečni časi in vsi so navdušeni, ko ju vidijo, kako srečna sta."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.