Policija preiskuje Bobijinega partnerja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Na telesu Bobbi Kristine Brown našli poškodbe, ki si jih zdravniki ne zanjo razložiti.
Oglej si celoten članek

Policija še vedno ne ve, kaj se je preteklo soboto zgodilo v hiši Bobbi Krisine Brown, hčerke pokojne Whitney Houston. Nezavestno jo je v kadi našel njen prijatelj Max Lomas, ki jo je s pomočjo njenega fanta izvlekel iz vode in oživljal do prihoda reševalcev. Bobbi so zdravniki dali v umetno komo. Po nekaterih poročilih naj bi bila 21-letnica možgansko mrtva, zdravniki pa so njeni družini že razložili, da bi bilo najbolje, da izklopijo naprave, ki jo ohranjajo pri življenju.

Kot pišejo ameriški mediji, policija sedaj preiskuje tudi Gordona, saj si zdravniki ne znajo razložiti nekaterih poškodb na telesu 21-letne zvezdnice. Kot je znano, sta Nick in Bobbi vodila zelo burno zvezo, v kateri naj bi večkrat izbruhnilo nasilje. Policijo naj bi še zlasti zanimal spor, do katerega je prišlo tiste usodne sobote.

V javnost so medtem prišle podrobnosti prvega zaslišanja Maxa Lomasa. Lomas se je v hiši Brownovih prikazal ob 9. uri zjutraj. Bobbi Kristine ni videl, ker naj bi bila po Nickovih besedah v spalnici. Ob 10. uri je prišel inštalater. Ker Nicka ni bilo nikjer, ga je v hišo spustil Lomas. Inštalater mu je razložil, da mora v spalnico, kamor sta z Lomasom tudi odšla in v kopalni kadi našla Bobbi. Lomas je zakričal Nickovo ime in ta je nekaj trenutkom za tem stopil v kopalnico in začel Bobbi oživljati. Lomas naj bi policiji tudi povedal, da je Nick nato pospravil hišo in odstranil sledi krvi. Lomas sedaj od tožilstva zahteva imuniteto, sicer s policijo ne bo govoril, odvetnika pa naj bi si že najel tudi Gordon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.