Plavanje s svinjami je pravi hit

Ste kdaj prišli na idejo, da bi plavali z delfini ali morda morskimi psi? Kaj pa z divjimi svinjami?
Oglej si celoten članek

Da slednje celo obstaja, najbrž niste vedeli, je pa v zadnjem času postalo plavanje z divjimi svinjami svojevrstna atrakcija na Bahamih. Še posebej zato, ker se te živali prosto gibajo na kopnem in plavajo v morju, so ta otok hudomušno poimenovali otok svinj.

Bahami seveda niso naravno okolje za divje svinje. Predvideva se, da so jih dolgo nazaj mornarji pripeljali na otok, ker so mislili, da jim bodo služili kot hrana. A mornarji so odšli, svinje pa so ostale in se prilagodile novemu okolju.

Danes predstavlja plavanje z njimi poseben izziv in atrakcijo za turiste. Plavanje z delfini velja za zastarelo.

Če vam je torej ideja všeč, potem na naslednjem obisku otoka tega zagotovo ni vredno zamuditi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.