Pevec grozil, da bo umoril bratovo nosečo ženo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prepad med znanima bratova je vse večji.
Oglej si celoten članek

Nick Carter, član skupine The Backstreet Boys, in njegov brat Aaron že nekaj časa nista v dobrih odnosih. Kot kaže, se v  bližnji prihodnosti to tudi ne bo spremenilo.

Nick je namreč na Twitterju zapisal, da sta s sestro Angel morala zaprositi za prepoved približevanja. “V luči Aaronovega vse bolj zaskrbljujočega vedenja in njegove izpovedi, da je razmišljal o tem, da umori mojo nosečo ženo in nerojenega otroka, nisva imela druge možnosti,” je zapisal Nick in dodal, da upa, da si bo njegov brat poiskal pomoč, preden bo ranil sebe ali koga drugega.

Aaron je na družbenih omrežjih potrdil, da je prejel prepoved. “Poskrbi zase. Nick Carter, opravila sva za vse čase,” je še dodal Aaron, ki trdi, da brata ni videl že štiri leta in da si snidenja nti ne želi. “Presenečen sem nad obtožbami. Nikogar ne želim raniti, še najmanj pa svojo družino,” je še zapisal.

Nick je pred nekaj dnevi v oddaji The Doctor šokiral z izpovedjo, da potrebuje šest zdravil, saj ima shizofrenijo, bipolarno motnjo, manično depresijo, trpi pa tudi zaradi tesnobe.

Magazin Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.