Perpetuum Jazzile navdušil Novi Sad

Foto: Žurnal24 (Foto: Irena Herak Usenik)
Minuli konec tedna je vokalna zasedba Perpetuum Jazzile premierno nastopila v Novem Sadu, kjer jo je pričakalo na tisoče navdušencev.
Oglej si celoten članek

Po oceni organizatorjev je pred skoraj desettisočglavo množico, ki je preplavila novosadski Trg Slobode, skupina Perpetuum Jazzile s celovečernim koncertom zaključila jubilejni deseti mednarodni festival uličnih glasbenikov.

Vokalni zasedbi je bilo občinstvo, ki se je zbralo z vseh delov Srbije in okoliških držav, izjemno naklonjeno, navdušenje in izmenjavanje energije pa se je več kot dve uri stopnjevalo do huronske ekstaze, ko se je med secesijskimi pročelji hiš v novosadskem centru razlegel grom "afriške nevihte".

Po koncertu je skupina, pod umetniškim vodstvom Tomaža Kozlevčarja, prejela več povabil za koncerte v Beogradu in drugih srbskih mestih, ki naj bi jih izvedli prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.