Owen je znova samski

Foto: Flynet Owen Wilson, JAde Duell Foto: Flynet Owen Wilson, JAde Duell Foto: Flynet Owen Wilson, JAde Duell Foto: Flynet Owen Wilson, JAde Duell Foto: Flynet Owen Wilson, JAde Duell
Owen Wilson se je razšel z mamo svojega petmesečnega sinka Jade Duell. Igralec naj se namreč še ne bi bil pripravljen obvezati.
Oglej si celoten članek

Owen Wilson je prekinil zvezo z materjo svojega petmesečnega sinka Jade Duell, saj naj bi si ona želela poroko, on pa je hotel več svobode. "Owen je želel svobodo, da bi lahko počel, kar hoče s svojimi prijatelji, hkrati pa imeti družinsko življenje z Jade in Robertom. Ona na to ni pristala, zato se je Owen raje odločil prekiniti zvezo, kot da bi jo varal za njenim hrbtom," je razkril neimenovani vir.

Tako naj bi se Jade s sinom že odselila v New York, Wilson pa je ostal v Kaliforniji. To pa naj bi zvezdnika zelo prizadelo. "Ubogi Owen vse dni tarna in se krivi, da si je ponovno uničil življenje. Svojega sina Roberta ima rad bolj kot karkoli. Dojenček je najboljša stvar, ki se mu je kdajkoli zgodila," je povedal njegov prijatelj.

Igralec je družini in prijateljem le pet dni pred rojstvom sina, ki je na svet prijokal januarja, povedal, da je v zvezi z Jade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.