Oslič s pršutom

Foto: Žurnal24 Preprosto in zelo okusno. (Foto: Shutterstock)
Nekateri kulinarični užitki prepričajo tudi z enostavno in hitro pripravo. Brbončice razvajajte z okusnimi ribjimi zvitki s pršutom.
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • 4 fileje osliča
  • 5 dag stopljenega masla
  • 8 rezin pršuta


Priprava:

  • Osličeve fileje prepolovite.
  • Vsakega premažite z omehčanim maslom, nato jih zavijte v rezino pršuta in ponovno premažite z maslom.
  • Fileje postavite v pekač in približno 15 minut pecite v pečici, ogreti na 200 stopinj.
  • Zapečeni fileji se priležejo k rižu, pireju, kuskusu ...


Dober tek!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.