Oriana Girotto po razhodu navdušena nad tem znanim Slovencem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kakšne besede, Oriana pravi, da moškost kar šprica iz njega!
Oglej si celoten članek

Ta teden v kulinarični oddaji Riba, raca, rak kuhalnice vihtijo Oriana Girotto, Hajdi Korošec, Anabel, Blažka Muller in Gašper Bergant. Prvi je svoje kulinarično znane pokazal Gašper in navdušil svoje sotekmovalke. 

Kot ljubiteljski lovec je na krožnik postavil malce eksotične jedi, kot je srnin tatarski biftek in pečeni jagenjček. Poskrbel pa je tudi za Anabel in Hajdi, ki mesa ne jesta in jima pripravil jajčevce ''alla parmigiana''. A ni skrivnost, da sta Gašperjevi mesni jedi navdušili mesojedki Oriano in Blažko, ki sta priznali, da boljšega jagenjčka še nista jedli. Oriana pa v presežkih ni govorila le o njegovih kulinaričnih dosežkih, temveč tudi o njegovi osebnosti.

Foto: Planet TV Riba, raca, rak

"Gašper se mi zdi zelo suveren moški. Ima izrazito močno moško energijo in to mi je všeč. To ni tisto, dajmo se nafilati, dajmo se čisto vsi potetovirati in kazati, kako smo močni, z motorji in pitbuli ... Ne, ni potrebno, ker to energijo ali imaš ali nimaš. In on je zelo miren, zelo eleganten in ta moškost šprica," je Oriana povedala o gostitelju.

Oriana je lansko leto končala večletno zvezo s kitaristom skupine San Diego, Maticem Ajdičem, s katerim imata sedemletnega sina Edvarda. "Da, z Maticem nisva več skupaj, a ne po moji želji. To je tista prava, boleča novica. Imava pa res dober odnos zaradi sinkota," je voditeljica za Žurnal24 potrdila konec septembra lani.  

A ko smo jo novembra ujeli na nedavni tiskovni konferenci skupine HellCats, ki jo je povezovala, je bila videti odlično, postavna, lepa in nasmejana kot smo je vajeni. "Prav zaradi tega sem malo shujšala, ker je bil šok, potem pa iz vsake stvari povlečeš pozitivno - mi je vsaj uspelo shujšati. To so pretresi, a se počutiš živega, ne glede na to, ali so slabe ali dobre stvari. Važno je, da nisi otopel, ampak živ. To se sprejela na tak način, sicer pa je sedaj vse v redu," je povedala o tem, kako je predelala prvi šok ob razhodu.  

O morebitni novi ljubezni lani še ni želela govoriti, je pa razkrila, da ji je zelo lepo: "Imam se zelo fino, sem se čisto pomirila in dobila nazaj svojo svobodo. Hočem reči, seveda ni lepo, ampak če se ti uspe zmeniti z bivšim partnerjem, če ni preveč komplikacij glede otrok in ostanemo prijatelji, potem je pozitivna stran tega, da ženska spet malo v roke vzame svoje življenje. Ker imaš zastonj varuško (smeh), tako da to je pozitivna stvar. Čeprav pri meni postaja že navada in nisem ravno ponosna, kar se tega tiče, ampak tako je. Enkrat si ti kriv, enkrat nisi ti kriv." 

Vseeno pa je lansko leto odgovorila tudi na to, ali je na vidiku kakšen nov ljubezenski kandidat. "Kandidat je, več pa ne bom govorila, vsaj zaenkrat ne," je dodala. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:47 9. Oktober 2024.

    Sam da mu moškost šprica...pa je vse OK

  • 09:02 9. Oktober 2024.

    Edina njena prednost je da ji je Boris naredil otroka Sebastiana čigar največji karierni dosežek je oglaševanje nekega omrežja.. Sicer …

  • 08:42 9. Oktober 2024.

    A salmonele nima več?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.