Omarjev novi spot poln nasilja

Priljubljeni slovenski pevec Omar Naber je za svojo pred kratkim izdano pesmijo Parfum posnel še videospot v angleški različici.
Oglej si celoten članek

Omar Naber je za svojo pesem Parfum, ki jo je premierno predstavil na finalnem izboru Misija Evrovizija, zdaj posnel še videospot v angleškem jeziku, ki nosi naslov Mute & Loud. V spotu pa prikazuje precej grozljivo usodo mlade manekenke, ki jo po modni reviji omamijo in posilijo, na koncu pa umorijo.

Snemanje videospota, pri katerem je Omar sodeloval z ekipo Setup Production in pod katerega se je podpisala Natalija Rodošek, je potekalo na Ptuju in v Mariboru, v spotu pa nastopajo tudi plesalke skupine SheDivaz, ki so upodobile "manekenke, ki so v resnici prostitutke pod krinko, pa niti same ne vedo točno, kdaj so padle v to," vsebino pojasnjuje Omar, ki je želel s spotom poudariti dejstvo, da veliko moških še vedno obravnava ženske kot drugorazredne članice družbe, kot je zapisal na svoji Facebook strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:12 2. Marec 2012.

    prdi se mi

  • 13:40 1. Marec 2012.

    ogabno.....dejstvo je da se to dogaja...nekoga bo pa najbrž še spodbudilo. Ni treba nasilje še prikazovati

  • 12:40 1. Marec 2012.

    Če koga zanima, kako je potekalo snemanje video spota, si lahko ogleda na tej povezavi -> http://www.setupproduction.si/en/blog/2012-01-28/making-of-2-mute-loud

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.