Oglasilo se je dekle, s katerim je znani Slovenec prevaral partnerko

Foto: instagram
Foto: instagram
Hudo jo je prizadel.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim smo pisali o romanci med Timom in Nušo, ki je vzniknila na posestvu Kmetije. Golobčka sta dneve preživljala večinoma skupaj, se zabavala in prikupno obmetavala s senom, ponoči sta pod pretvezo, da ju zebe, celo skupaj spala. Pri tem se ni ustavilo. V eni od epizod prejšnjega tedna sta se večkrat tudi poljubljala.

Vse to bi bilo prav prisrčno, če Tima doma ne bi čakalo njegovo dekle Tina. Ker je Timove sledilce zanimalo, kako se je odzvala na romanco in ali sta še skupaj, je Tim prejšnji teden na TikToku objavil videoposnetek, v katerem je povedal, da mu je Tina oprostila, a z izrazom na obrazu, ki ga nikoli več noče videti. Več o tem TUKAJ.

Nuša je ves ta čas skrivnostno molčala, do sedaj, ko se je odločila deliti svojo plat zgodbe. “Prijatelji mi govorijo, da naj pustim zadevo pri miru, ker če bom pokazala, da me prizadene, se ne bo nehalo. Tako sem se počutila nekaj dni po tem, ko sem s Timom končala. Zelo sem ga imela rada in nisem pričakovala, da se bo tako izteklo. Celoten šov sem verjela, da bo pustil punco, drugače ne bi bila z njim,” je zatrdila 18-letnica.

@nusasebjanic

 

♬ เสียงต้นฉบับ - @𝙨𝙤𝙣𝙜𝙡𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨_𝟱𝟮𝟰

“Dovolj imam tega, da se vsi vtikate v to, kar sva imela. Poljubljanja ne bom zanikala, drugega pa med nama ni bilo. Šov je narejen na ta način, da pokaže to, kar želite videti. Ne zanima me, kdo mi verjame in kdo ne. Jaz vem, kaj je bilo. In on tudi. Motijo me grde opazke, ki niso resnične. Ne pozabite, da sem tudi jaz človek in krvava pod kožo. Nikogar nisem zavedla in namerno prizadela. Nikoli ne bi uničevala Timovega odnosa s punco, če mi ne bi obljubil, da ga bo končal,” je zapisala. Nušin oče ji je med komentarje zapisal: “Rad te imam, za ostalo je vseeno.”

@timnovak20 #slovenijatiktok #slovenija🇸🇮 #slovenija #fypslovenija #ljubljana #celje #maribor #balkan #fyp #slovenijatiktok🇸🇮 ♬ Very Sad - Enchan

Zapis je Novaka spravil v jok. “Rad bi se najprej opravičil Nuši, ker sem ti dajal lažno upanje, te zavajal in prizadel. In tudi tvoje starše. Upam, da se ne sekiraš za to, ker si super punca. Rad bi se tudi opravičil tudi gledalcem, ki ste navijali zame. Prav imate, problem je v meni. Tudi Marcel je imel prav. Hotel mi je dobro. Nimam izgovorov. Opravičil bi se svoji punci. Predebatirala sva že vse privatno, šokirana je, kaj vse notri delam. Sedaj je izpostavljena, čeprav tega ni hotela. Prizadel sem svoje bližnje in še pol Slovenije zraven,” je skrušeno povedal Tim.

Nad romanco niso navdušeni niti ostali člani družine. Golobčka sta se na vrtu obmetavala z blatom, kar je močno razjezilo Tamaro in Stanislava, ki sta trdila, da se z norčijami norčujeta iz hrane. 

Ta teden družini gradita kozolec. V zadnji areni je izpadel Igor, kar je njegovo družino zelo razžalostilo.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:15 14. Oktober 2024.

    Se bodo že zmenili.

  • 12:11 14. Oktober 2024.

    Nuša se jeba nič???

  • 11:55 14. Oktober 2024.

    Znani Slovenec? Se norčujete iz ljudi? Tole je še za najbolj rumene novice premalo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.