Odgovor – ŠIFRA: numerostar

Zanima me mnogo stvari, kar je po eni strani dobro, po drugi slabo, saj se predvsem v poklicni smeri težko odločim. Ne vem niti, kaj prinaša razmerje z osebo z osebnim številom 4 – skupno prihodnost ali ne?
Oglej si celoten članek

Numerologija, ki jo uporabljam, deluje preko petih osebnih števil, ne le enega, zato mi "osebno število 4", kot ste napisali, nič ne pomaga. Na žalost pa niste navedli nobenega podatka o osebi, za katero vas zanima (kljub jasnemu navodilu).

Vaše Število življenjske poti je 3, kar pomeni, da bi se našli v poklicih, ki zahtevajo ustvarjalnost in inovativnost. Ste izjemno domiselni in optimistično usmerjeni. Zavedajte se te svoje vrline, ki je nima vsakdo. Kljub občasni črnogledosti imate izjemno vero v dober jutri. V letu 2012 vas čaka veliko novega, možna je nova zaposlitev, selitev ali celo nova zveza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.